Over ons

Estrichvloer.nl is dé plek waar je moet zijn voor hoogwaardige vloerelementen. Of je nu bezig bent met renovatie, transformatie of nieuwbouw, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van bedrijven tot ZZP'ers en particulieren, iedereen kan bij ons terecht. We zijn er trots op dat veel van onze producten op voorraad zijn en snel geleverd kunnen worden. En als je iets op maat nodig hebt, zijn we daar ook voor je.

Onze fabriek in Barneveld, Nederland, is waar het allemaal gebeurt. Hier produceren we veel van onze hoogwaardige producten met behulp van de nieuwste technologieën en materialen van topkwaliteit. Door onze productie in eigen huis te houden, kunnen we niet alleen de kwaliteit waarborgen, maar ook flexibel inspelen op jouw specifieke wensen.

Bij Estrichvloer.nl hebben we een breed assortiment vloerelementen, vloerverwarmingsartikelen en aanverwante producten. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of juist iets innovatiefs, wij hebben het in huis om jouw project tot een succes te maken.

Kortom, Estrichvloer.nl is jouw betrouwbare partner voor al je vloerbehoeften. We doen er alles aan om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitstekende klantenservice te bieden. Zo kun jij met vertrouwen aan de slag met jouw projecten.