0

R Floorzz R Floorzz Duo vloerelement estrich 9+9mm

Productomschrijving
Het R Floorzz Duo Vloerelement D.9.9 is een vloerelement speciaal ontworpen voor de renovatie, transformatie en droogbouw en wordt verlegd als zwevende ondervloer. Het vloerelement is specifiek geschikt voor renovatie van oude houten vloeren of vloeren waar een gering gewicht en lage opbouwhoogte een belangrijke rol spelen. Het vloerelement bestaat...

Het R Floorzz Duo Vloerelement D.9.9 is een vloerelement speciaal ontworpen voor de renovatie, transformatie en droogbouw en wordt verlegd als zwevende ondervloer. Het vloerelement is specifiek geschikt voor renovatie van oude houten vloeren of vloeren waar een gering gewicht en lage opbouwhoogte een belangrijke rol spelen. Het vloerelement bestaat uit twee R Floorzz platen van 9mm dikte en met een brandklasse A1 die fabrieksmatig aan elkaar verlijmd zijn met een liplas van 50mm. De vloerelementen hebben een totale dikte van 18mm.

Het vloerelement is als droge dekvloer zowel bij renovatie, bij verbouwingen van bestaande gebouwen als ook bij nieuwbouwprojecten toe te passen. Toepassingen in het bijzonder zijn lucht geluidisolatie en drukvastheid bij massieve of lichte vloerconstructies (bv. houten vloeren) en ter verhoging van de brandwerendheid.

Het vloerelement kan in combinatie met R Floorzz Gietmassa gebruikt worden als ondergrond voor een diversiteit aan vloeren.


Voor het in frezen van vloerverwarming zijn de D.9.9 vloerelementen niet geschikt. Kijk dan naar de R Floorzz D.11.11 R Floorzz D.11.11.HV R Floorzz D.11.11.B of R Floorzz D.11.11.HV.B vloerelementen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

R Floorzz R Floorzz estrich Duo vloerelement 9+9mm
R FloorzzR Floorzz estrich Duo vloerelement 9+9mm

Het R Floorzz Duo Vloerelement D.9...

Het R Floorzz Duo Vloer...

Op voorraad
€17,42 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking